DMF:n järjestämät tapahtumat

Duel Masters Finland ry pyrkii järjestämään jäsenilleen erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Osa tapahtumista vaatii ilmoittautumisen ja on maksullisia, toiset taas avoimia ja ilmaisia.


Mökkitapahtumat

Mökkitapahtumat ovat yhdistyksen tapahtumista keskeisimpiä. Varaamme mökin perjantaista sunnuntaihin, minä aikana pelaillaan, saunotaan, syödää ja pidetään hauskaa. Perinteisesti lauantain ohjelmaan kuuluu isompi turnaus, jossa luvassa hyviä palkintoja.

Mökkitapahtumista ilmoitetaan yhdistyksen ilmoituskanavissa, jolloin ilmoittautumislomake aukeaa etusivulle.
Sijainnista riippuen mökeille mahtuu 10-20 nopeinta ilmoittautujaa. Mökkitapahtumat ovat maksullisia ja vaativat yhdistyksen jäsenyyden.

Tapana on ollut järjestää ainakin keväällä ja syksyllä mökkitapahtuma sekä Tampereen seudulla että Hankasalmella. Myös kesäisin pyritään järjestämään ainakin yksi mökkitapahtuma.

Duel Masters Finland DMF Event Tapahtuma

Paikallistapahtumat

Paikallistapahtumat ovat pienempiä yhden päivän tapahtumia, joita järjestetään satunnaisemmin.
Yhdistyksen kokoukset on ollut tapana järjestää Tampereella, minkä yhteydessä on myös pelailtu paljon.
Paikallistapahtumat ovat lähtökohtaisesti avoimia ja ilmaisia.

Duel Masters Finland DMF Event Tapahtuma

Megamiitti

Megamiitti on jo useamman vuoden suunnitteilla ollut isompi kansainvälinen jopa viikon mittainen tapahtuma.
Megamiitti on tarkoitus järjestää sillä ajatuksella, että myös ulkomailta saataisiin innokkaita Duel Mastersin harrastajia osallistumaan paikan päälle. Luvassa on enemmän suunniteltua ohjelmaa, kuten työpajoja, korttikauppoja- ja vaihtoja, sekä suurempi turnaus.

Megamiitin järjestäminen on koronatilanteesta johtuen viivästynyt. Tapahtuma pyritään järjestämään sitten, kun se voidaan järjestää täydellä varmuudella niin, että sen suhteen sekä yhdistys, että osallistujat voivat tehdä varauksia jo hyvissä ajoin.


Menneet tapahtumat

Menneitä tapahtumia voit selata yhdistyksen galleriasta.