Jäsenedut

Jäsenenä voit osallistua kaikkeen yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin.  Sinulla on puhe- ja äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja voit hakea hallitustehtäviin syyskokouksessa.

Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen monipäiviäisiin pelitapahtumiin ja osallistua yhteisiin korttitilauksiin ulkomailta. Jäsenenä voit myös ostaa yhdistyksen kortteja.


Jäsenmaksu 2022

Jäsenkausi on kalenterivuoden mittainen ja kausittaisen jäsenmaksun päättää yhdistyksen syyskokous.  Jäsenyyden katsotaan alkavan hetkestä, kun maksu on saapunut perille.

1.1.-31.8.2022 liityttäessä - 15 €
1.9.-31.12.2022 liityttäessä - 10 €


Maksutiedot

Maksun saaja: Duel Masters Finland ry
IBAN: FI96 7997 7997 7973 99
BIC: HOLVFIHH
Viesti: Jäsenmaksu 2022 - Etunimi Sukunimi


Liity jäseneksi täyttämällä alla olevat tiedot.

Kaikki etunimet*

Kirjoita kaikki etunimesi (1-4 kpl)

Sukunimi*

Kutsumanimi

Voit halutessasi tarjota meille kutsumanimesi (esimerkiksi toinen etunimesi), jos se poikkeaa ensimmäisestä etunimestäsi. Ei ole pakollinen kohta, mutta voi helpottaa asiointia kanssamme.

Kotikunta*

Sähköposti*

Puhelinnumero

Ei ole pakollinen kohta, mutta voi helpottaa asiointia kanssamme

Discord -nimimerkki

Voit halutessasi tarjota meille Discord -nimimerkkisi. Tämä helpottaa jäsenten tunnistamista virallisella Discord -kanavallamme. Nimimerkkiin kuuluvien # numeroiden lisääminen helpottaa entisestään.

DM-tausta

Kuvaile DM-harrastuksesi historiaa ja nykyistä tilannetta. Voit esittää myös toiveita tulevien tapahtumien sijainneista.

Olen kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan*